avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Injurii si jigniri de la vecina
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Injurii si jigniri de la vecina

Buna ziua.
Am o vecina care ma injura si imi adreseaza jigniri in mod repetat, zilnic, fara ca eu sa ii adresez nici un cuvant. Gaseste tot felul de motive gen masina de tuns iarba care 0 deranjeaza desi nu e folosita in orarul de liniste , cainele care latra sau zorelele mele care au crescut si la ea in curte. Daca nu gaseste nici un motiv, inventeaza unul. Am facut doua plangeri la politie pana acum si am chemat si Politia la 112 cand a dat cu petarde si mi-a terorizat cainii. De cand am apelat la Politie, actiunile ei agresive si violente s-au intensificat. Singurul lucru pe care il doresc este sa fiu lasata in pace. Nu vreau sa am nimic de-a face cu ea deoarece din punctul meu de vedere este bolnava psihic, motiv pentru care nici nu ii raspund direct la provocari. Ce altceva as mai putea face ? Multumesc anticipat pentru sfaturi.
Cel mai recent răspuns: hdlt , utilizator 09:13, 8 Martie 2024
Pentru aspectele precizate nu mai apelati serviciul de urgenta 112 pentru ca riscati sa fiti amendat pentru apelare nejustificata
Staruiti la politia teritoriala sa verifice si eventual sa dispuna masuri legale
In final, ati rezolvat ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caine care latra cind este lasat singur in casa indiferent de orele de liniste.ce se poate face? avy33 avy33 Buna ziua Vecinul deasupra mea are un caine bichon care atunci cind este lasat singur in casa latra de rasuna blocul .Eu locuiesc la etajul 3, vecinul la 4 ... (vezi toată discuția)
Ce ne facem cu stapanii cainilor? M Stefan M Stefan Buna seara! Sunt aici in speranta ca ma puteti ajuta in privinta unui raspuns.Stau intr-un orasel micut unde aproape toata lumea se stie cu toata lumea. Un ... (vezi toată discuția)
Detinere animale de companie kronky kronky Am un catel,iar vecina face mereu reclamatii si platesc amenzi!Cum pot sa ma apar?nu mi s-a raspuns. (vezi toată discuția)