avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Pentru vanzarea unui teren agricol ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Pentru vanzarea unui teren agricol extravilan aflat ...

Buna ziua,
Pentru vanzarea unui teren agricol extravilan aflat sub incidenta art. 3 alin. (1) din legea nr. 17/2014, ce acte trebuie trimise pentru avizare Ministerului Apararii Nationale? Acele acte trebuiesc legalizate la notar? De asemenea pe langa acte trebuie trimisa si oferta de vanzare afisata pe site-ul primariei? Ideea este sa stiu exact ce acte trebuie sa cuprinda dosarul ce trebuie trimis la Minister, ca sa nu am ulterior surprize ca este respins. Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, este posibila vanzarea unui teren extravilan arabil ... ionica3727 ionica3727 Buna ziua, este posibila vanzarea unui teren extravilan arabil între rude de gradul 4? De asemenea daca terenul se afla sub incidenta art 3 alin 1 din legea ... (vezi toată discuția)
Cumpărare teren extravilan anca.miron anca.miron Bună ziua! Vă rog să mă ajutați în rezolvarea următoarei spețe. Doresc să cumpăr un teren agricol extravilan situat la 10 km de frontiera de stat. ... (vezi toată discuția)
Cumpărare teren. ce înseamna imobil aflat sub incidenta art ... clerionacademy clerionacademy Cumpărare teren. Ce înseamna imobil aflat sub incidenta art 3, alin 1, legea 17/2014? Apare în cf ul terenului pe care vreau sa l cumpăr (vezi toată discuția)