avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Responsabilitate echipare motocicleta Scoala Cat A
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Responsabilitate echipare motocicleta Scoala Cat A

Buna ziua,

Am o intrebare in legatura cu responsabilitatea scolii de soferi de a echipa corect motocicletele pentru desfasurarea cursurilor de cat A.

Mai exact, pe motocicleta pe care imi urmez orele exista oglinzi retrovizoare stoc, care sunt limitate in reglaj, fiind mai inalt si mai plinut nu reusesc sa gasesc o pozitie care sa imi permita vederea laterala corecta pentru a ma putea asigura in trafic.

Am ridicat acest punct cu managerul scolii, atitudinea acestuia a fost delasatoare.

Intrebarea mea e este, ce pot face, unde ma adresez sa reusesc sa conving managerul sa echipeze corect motocicleta.

Mi-a fost sugerat sa imi cumpar eu extensii si sa le pastrez dupa, care nu cred ca e corect nici fata de mine, nici de viitorii cursanti.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Accident masina in timpul cursului practic la scoala de soferi emi_emi emi_emi Buna, Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi in urmatoarea situatie : Am inceput recent cursurile practice la o scoala de soferi si am avut un accident in ... (vezi toată discuția)
Lnitial intervenient fortat, acum citat ca parat (accident produs de cursant auto) gdanielg gdanielg acum 2 ani am dat (usor) peste o femeie pe zebra cat eram cursant Auto cu instructorul langa mine. ranile au fost minore, zile de spitalizare 0 si dosarul ... (vezi toată discuția)
Scoala de soferi ContSters327623 ContSters327623 Buna ziua! Am inceput o scoala de soferi si nu stiu daca o voi mai termina fara sa nu fiu furata la greu si umilita groaznic. Am luat PROBA TEORETICA DIN ... (vezi toată discuția)