avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Indeplinesc in curand conditiile varsta si cotizare ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Indeplinesc in curand conditiile varsta si cotizare pentru pensionare. ...

Indeplinesc in curand conditiile varsta si cotizare pentru pensionare. Sunt femeie si vreau sa continui activitatea conform modificarilor art56 din Codul Muncii. Cum este mai bine? Angajatorul este de acord cu continuarea activitatii, dar am o nelamurire. Conform art 56 -c) pot continua ca salariata pana la 65 ani. Se aplica si 4) in cazul meu? Adica cu prelungirea contractului in fiecare an si posibilitatea intreruperii si iesirii la pensie la sfarsitul oricarui an? sau ma oblig sa muncesc pana la 65 ani fara posibilitatea iesirii la pensie la alegere oricand pana atunci? Multumesc
Cel mai recent răspuns: martzipan , utilizator 16:57, 18 Septembrie 2022
Gasiti aici informatiile dorite.
[ link extern ] /
Multumesc! Am gasit intre timp si asta www.avocatnet.ro/articol_585...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am 62 de ani si sunt angajat la primarie contractual ... adi58 adi58 Buna ziua, Am 62 de ani si sunt angajat la primarie contractual pe post de referent I A. Am depus actele de pensionare cu reducerea virstei standard de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am urmatoarea intrebare / situatie sunt de profesie ... adpuiu adpuiu Buna ziua Am urmatoarea intrebare / situatie Sunt de profesie asistent medical. In curand voi indeplini conditiile pentru iesire la pensie la limita de ... (vezi toată discuția)
Opțiunea de prelungire a vârstei de pensionare la femei cernatlarisa cernatlarisa Dacă se optează pt prelungirea vârstei de pensionare, ca femeie, atunci e obligatoriu să se stea până la 65 de ani, sau se poate opta si pentru mai ... (vezi toată discuția)