avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Am copil cu grad de handicap grav cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Am copil cu grad de handicap grav cu asistent personal ...

Buna ziua. Am copil cu grad de handicap grav cu asistent personal si as dori sa intru in concediu de crestere copil,pana la ce varsta pot sta? Ma puteti ajuta va rog cu un model de cerere de suspendare?

Alte discuții în legătură

Angajarea unui asistent personal / legea nr. 448/2006 katharina.kiss katharina.kiss sunt mama unei fetite in varsta de 4 ani cu certificat de handicap gradul grav cu drept la asistent personal . in prezent eu ma aflu in concediu pt cresterea ... (vezi toată discuția)
Asistent personal copil handicap grav Mihaitl Mihaitl Buna ziua. Am un copil care are o mare suferinta ,handicap grav , in varsta de 5 ani, iar eu sunt in concediu de crestere a copilului cu handicap grav ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie insotitor - copil incadrat in grad de handicap grav dalerona dalerona Buna seara! As dori sa ma lamuriti in legatura cu o problema, desi am consultat mai multe raspunsuri pe forum, nu m-am lamurit pe deplin. Am un copil de 1 an ... (vezi toată discuția)