avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un raspuns la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea. ...

Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un raspuns l-a problema mea. Mama mea si verisoara ei au depus cererea (separat) ptr acelasi teren arabil fiind mostenitori si s-a emis un titlu pe numele verisoarei in vorba fiind recunoscut ca sa gresit. Pe baza acestui titlu au predat terenul unei asociatii in arenda ,specificand cota parte a fiecaruia.,dupa care si- au primit retributiile. Dupa cativa ani verisoara sia vandut partea din teren,Mama se pregatea sa faca intabularea terenului unde avea nevoie de aprobarea verisoarei care era in deplin acord , mama cu putin timp a decedat si nu areusit sa faca intabularea ,peste 1 an a decedat si verisoara ei .Fiica ei cunostea foarte bine intelegerea dintre ei si nu mai recunoste situatia de atunci si vrea sa ma dea in judecata pentru terenul ramas.. Mentionez ca mama dupa foarte mult timp a primit raspuns negativ in urma cererii depus , cand m-am interesat cum s-ar putea schimba titlul sa fie trecut si mama s-a invocat ca au trecut 3 ani, sa incerc in instanta.Va rog sa-mi spuneti ce se poate face ,multumesc .
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Septembrie 2022
pensboa, utilizator

Alte discuții în legătură

Mostenitor nementionat pe titlul de proprietate. succesiune. intabulare. MariusEmilian MariusEmilian Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in descifrarea unei situatii mult prea stufoase pentru mine! Scopul final al expunerii este intentia de a face ... (vezi toată discuția)
Cumparare drept la mostenire trifoicupatrufoi trifoicupatrufoi Doresc sa cumpar dreptul la mostenirea ramasa in urma decesului matusii mele de la singurul ei mostenitor direct verisoara mea.Este vorba de un titlu de ... (vezi toată discuția)
Succesiune , mostenitor nedeclarat , intabulare teren agricol . ContSters252403 ContSters252403 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in descifrarea unei situatii mult prea stufoase pentru mine! Scopul final al expunerii este intentia de a face cadastrul ... (vezi toată discuția)