avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Ma confrunt cu o problema pe care sper sa o ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Ma confrunt cu o problema pe care sper sa o deslusesc ...

Buna ziua! Ma confrunt cu o problema,pe care sper sa o deslusesc cu ajutorul dvs.
Sunt angajata cu salariul minim,2550 lei
De curand am intrat in concediu medical,codul de indemnizatie fiind 14,adica beneficiez de plata 100%.
Intrebarea mea este:
Cati bani am dreptul sa iau efectiv in mâna?
Cu multe multumiri

Alte discuții în legătură

Plata concediu medical LEONY2003 LEONY2003 Cu o intrebare va deranjez: daca am salariul minim pe economie 800 ron si am concediu medical cu cod de diagnostic 14 neoplazie (leucemie), cati bani trebuie ... (vezi toată discuția)
Concediu medical taky_mika taky_mika buna ziua cine poate sa-mi raspunda la o intrebare sau sa ma lamureasca intr-o problema.am avut concediu medical 3 zile .din 12 -14 august adica pana ieri.azi ... (vezi toată discuția)
Concediu medical - calcul andreiszabou andreiszabou As dori si eu sa stiu va rog cum se calculeaza concediul medical . Am salarul pe contractul de munca 1200 Brut , iar concediu medical iau 100 %. ... (vezi toată discuția)