avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara! Am și eu o întrebare! Urmez niște ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara! Am și eu o întrebare! Urmez niște cursuri de ...

Bună seara! Am și eu o întrebare! Urmez niște cursuri de formare profesională cu durata de 3 luni la o agentie de brokeraj in vederea obtinerii unei calificari. In acelasi timp, am o pensie de urmas si as dori sa stiu daca se poate lua in continuare aceasta pensie pe durata parcurgerii cursurilor. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Masura 112 - cursuri de calificare drandaadina drandaadina Buna seara, Intentionez sa aplic pentru masura 112 in sesiunea din noiembrie 2011. Citind mai cu atentie ghidul solicitantului si cererea de finantare, am ... (vezi toată discuția)
Scoala postliceala -pensie de urmas ionut_negoita89 ionut_negoita89 Buna ziua, Daca vreau sa urmez o scoala postliceala pot lua pensie de urmas? Sau doar pt facultate e valabil? Multumesc! (vezi toată discuția)
Pensie de urmas lidia21 lidia21 Buna!!! Am si eu o intrebare...daca ma casatoresc mai am dreptul la pensie de urmas? Tatal meu a decedat anul trecut,eu inca urmez cursurile unei ... (vezi toată discuția)