avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara as fi interesat pentru următoarea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara as fi interesat pentru următoarea problema dacă ...

Bună seara as fi interesat pentru următoarea problema dacă se poate sa ma ajute cineva va rog frumos.in urma cu câteva zile am avut un accident intre sofer si pieton pe bicicleta care sa anchetat pana la urma și a rămas de la judecătorie culpa comuna.întrebarea mea neclara este ca pe proces imi scrie ca este reținut permisul pe 60 de zile.dar cei de la birou rutier spun ca pe 90 ce este drept si ce nu.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 11:42, 22 Septembrie 2022
Da am inteles deci ce am eu in proces verbal este doar 101/3/c dar ei au aplicat alta pedeapsa care nu mia fost data în scris doar verbal cand am mers la ei ca da este o greșeală pe proces verbal dar în calculator le apare ca am pe 90 de zile fără drept de reducere a pedepsei
Ultima modificare: Joi, 22 Septembrie 2022
Georgel96, utilizator
Nu contează ce au ei în calculator, doar ce e scris. Angajați avocat și dați - i în judecată pentru abuz în serviciu, la instantele de contencios administrativ, dacă va suspendă permisul mai mult decât prevede legea, și cereți despăgubiri și plata cheltuielilor de judecată.

Georgel96 a scris:

Da am inteles deci ce am eu in proces verbal este doar 101/3/c dar ei au aplicat alta pedeapsa care nu mia fost data în scris doar verbal cand am mers la ei ca da este o greșeală pe proces verbal dar în calculator le apare ca am pe 90 de zile fără drept de reducere a pedepsei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis de conducere - depasire pe trecerea de pietoni Cristi1234567 Cristi1234567 Buna ziua! Am rugamintea, daca se poate, sa ma ajutati cu un raspuns referitor la urmatoarea speta: Am depasit un autoturism in dreptul unei treceri de ... (vezi toată discuția)
Sanctiune mai mare decat ar trebui.... mihaioctavian mihaioctavian Bună ziua, Am o nelamurire, poate este cineva binevoitor care sa ma lamureasca. Nu am acordat prioritate pietonilor, am fost oprit, am primit 6 puncte de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua .cum poate fi recuperat un permis suspendat mai repede ... mariamihaela12345 mariamihaela12345 Buna ziua .Cum poate fi recuperat un permis suspendat mai repede ? Am permisul suspendat pe 60 de zile pentru neacordare de prioritate Daca astept 60 de ... (vezi toată discuția)