avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Buna ziua. Am primit notificare cu inregistrare ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buna ziua. Am primit notificare cu inregistrare diferente intre ...

Buna ziua. Am primit notificare cu inregistrare diferente intre impozitul microinttreprinderi din D100 si valoarea acestuia din bilant. Am gasit o nota contabila introdusa eronat care a dus la aceasta situatie. Cum pot corecta situatia?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Proces cu primaria pe tema impozite si taxe locale respectiv reevaluarea cladirilor NICOLETA VALI NICOLETA VALI am urmatoarea problema:cnform legii suntem obligati sa efectuam reevaluarea cladirilor mai vechi la o perioada de 5 ani, astfel ca in 2008 decembrie am ... (vezi toată discuția)
Corectare bilant pentru la anaf ndrrl ndrrl Am primit de la anaf o informare , cum ca am inregistrat in d100 1000 lei impozit pe venit (3%) iar pe bilant 1200 lei. cand am verificat este inregistrat de 2 ... (vezi toată discuția)
Control de fond hrincaionela hrincaionela buna ziua ne-au anuntat pt un control de fond de la infintare administratori sau schimbat intre timp problema pe care am descoperito este urmatoarea si as dori ... (vezi toată discuția)