avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua. Sunt pensionar de un an. Acum o luna am ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua. Sunt pensionar de un an. Acum o luna am primit de ...

Bună ziua. Sunt pensionar de un an. Acum o luna am primit de la fostul loc de muncă 2000 lei sumă care reprezintă drepturi litigioase.Fostul angajator îmi cere acum 900 lei reprezentând impozit+cas+cass.Este normal? Vă mulțumesc frumos !

Alte discuții în legătură

Refuz acordare salariu compensatoriu a.danut a.danut Buna ziua! Numele meu este Danut si am lucrat la o firma de webdesign. In data de 04 august 2009 am primit preavizul de concediere. Contractul a fost ... (vezi toată discuția)
Contributiile datorate de persoanele angajate part-time harmonyall's harmonyall's Daca un angajat are salariul net de 900 lei , avand contract de munca part time de 6 ore, la ce salariul aplic CAS si CASS ? Cum stabilesc salariul brut, in ... (vezi toată discuția)
Poate fi folosit, la recalculare pensiei, fluturasul cu diferentele salariale? anele2010 anele2010 In carnetul de munca al unui pensionar cumulard, o institutie a completat activitatea/salariul, pt perioada mai-august 2010 (4 luni). In septembrie ... (vezi toată discuția)