avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua vreau sa deschid un PFA activitatea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua vreau sa deschid un PFA activitatea principala este ...

Bună ziua vreau sa deschid un pfa activitatea principala este transport marfa...Pot sa fiu eu și managerul de transport și șoferul companiei am nevoie sa carte de munca dețin actele pentru șofer permis atestat și cartela tahograf. Soția fiind angajata ca și asistent medical full Time poate sa ocupe și postul de manager transport în firma pe care vreau sa o înființez?

Alte discuții în legătură

Angajare manager transport care este si asociat luminella luminella buna seara, detin o firmă de transport marfă împreună cu soțul meu 50%/50%.El este si administratorul firmei. Dorim să obținem licența pentru ... (vezi toată discuția)
Sarcinile unu manager de transport Dragan Alina Dragan Alina Având această calitate si cea de administrator al firmei,pot însoți soferii in curse si daca având aceeasi categorie de permis pot sa ii înlocuiesc la ... (vezi toată discuția)
Infiintare companie transport pentru uber andrey1412 andrey1412 Ce pasi trebuie facuti pentru a infiinta o companie de transport prin care sa gestionezi masini in regim de inchiriere pentru soferii UBER? (vezi toată discuția)