avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire

Bună ziua. Am o proprire din noiembrie 2020. Angajatorul este cel care virează lunar către executor. În aplicația de mobile banking pot sa vad tranzacțiile pe care le face executorul către conturile mele. Întrebarea mea e de ce virează o data la câteva luni niște sume infime? E o diferență de 6500 de lei între ceea ce s-a virat pana acum de către angajator și ceea ce a virat el mai departe către banca unde este datoria. Am solicitat de mai multe ori o explicație biroului, dar nu am primit nici un răspuns. Ce ma sfătuiți sa fac?
Ultima modificare: Luni, 26 Septembrie 2022
Diana3432, utilizator

Alte discuții în legătură

Deblocare conturi la executare silita fanny000 fanny000 Buna ziua,am o proprire pe conturi,conturile sunt blocate suma datorata deja a fost retrasa si inca mai mult pe deasupra .Ce trebuie facut sa mi deblocheze ... (vezi toată discuția)
Este abuz sau nu? sept_mihaela sept_mihaela am poprire pe salariu 1|3 ,pe care societatea o livreaza lunar in contul executorului,de ce acum mi sss-au blocat si conturile?nu mai inteleg nimic,puteti dv ... (vezi toată discuția)
Aplicatie de internet banking - banca imi poate afisa reclame, ... Constantin Brancoveanu Constantin Brancoveanu Aplicatie de internet banking - banca imi poate afisa reclame, pop ups/bannere in aplicatia de internet banking, dupa ce ma loghez pe baza de user si parola? ... (vezi toată discuția)