avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Este abuz sau nu?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Este abuz sau nu?

am poprire pe salariu 1|3 ,pe care societatea o livreaza lunar in contul executorului,de ce acum mi sss-au blocat si conturile?nu mai inteleg nimic,puteti dv sa ma lamuriti? va multumesc
Cine este creditorul?
Executarea poate avea loc in toate formele: prin poprirea conturilor, a veniturilor si/sau vanzarea silita a bunurilor mobile si imobile.
Acesta este motivul pt. care vi s-au poprit si conturile. Probabil abia acum a reusit executorul sa afle ca detineti respectivele conturi.
creditorul este banca.
dar de un an de zile am acelasi cont,contul pentru cardul
de salarii,este unicul.
pot cere angajatorului sa-mi dea salariul cash,am dreptul acesta? daca eu nu vreau sa mai lucrez cu nicio banca?

[apasati pe editeaza cand aveti de completat un mesaj, multumesc]
Ultima modificare: Joi, 26 Iunie 2014
sept_mihaela, utilizator
sept_mihaela a scris:
creditorul este banca.

Da, asta banuiam si eu cand v-am intrebat, ca este vorba despre o banca. Pur si simplu banca se indestuleaza direct din contul dvs., poate sa faca asta si fara institutia executarii silite. Iar in ceea ce priveste virarea salariului in mana, da, puteti solicita asta angajatorului fara probleme. Nu puteti fi obligata sa va primiti salariul in banca. Bafta!
Ultima modificare: Joi, 26 Iunie 2014
trandafir2, moderator
se poate face o plangere penala impotriva executorului judecatoresc sau macar sa il dea in judecata civil in contencios administrativ pe executor? Care varianta este mai buna
Ma refer ptr faptul ca acel executor a blocat si contul, iar pe de alta parte isi ia direct banii de la angajator. Multumesc
Mi se pare a fi abuz din partea executorului
Ultima modificare: Vineri, 27 Iunie 2014
pistritudv, utilizator

Alte discuții în legătură

Executare silita campion campion Buna ziua! Am urmatoarea situatie. Am contactat un credit in timpul casatoriei pentru afacerea sotuui. Ulterior am divortat, iar acesta nu a mai platit rata, ... (vezi toată discuția)
Poprire cont bancar Iulia432 Iulia432 Buna ziua. Mi s-a pus poprire pe contulde salariu. Azi mi s-a blocat toata suma pe care o aveam in cont. Este legal? Au dreptul sa imi blcheze toate veniturile? (vezi toată discuția)
Executare silita, executor cu comportament dubios georalu1979 georalu1979 in luna marie 2014 a survenit o executare silita din partea unui BEJ pentru o banca,angajatorul a acceptat conform legii poprirea pe salariu ,actele au sosit ... (vezi toată discuția)