avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dacă am gemeni pot sta pana la 3 ani acasă în ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dacă am gemeni pot sta pana la 3 ani acasă în concediu creștere ...

Dacă am gemeni... Pot sta pana la 3 ani acasă... In concediu de creștere?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 12:37, 27 Septembrie 2022
Da, daca Doamne fereste, unul din ei are probleme medicale ( handicap)...
In rest acest concediu este de 2 ani, ce difera este indemnizatia, adica o sa primiti indemnizatia pentru unul din ei si un supliment ( parca 1300 si ceva de lei) pentru al doilea.
Art. 5 din OUG 111/2010
Cuantumul indemnizației lunare prevăzute la art. 2 alin. (2) se majorează cu suma rezultată din aplicarea unui coeficient de multiplicare de 2,5 la valoarea indicatorului social de referință pentru fiecare copil născut dintr-o sarcină gemelară, de tripleți sau multipleți, începând cu al doilea copil provenit dintr-o astfel de naștere.
Ultima modificare: Marți, 27 Septembrie 2022
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie gemeni Ade88 Ade88 Buna ziua.Imi puteti spune va rog pentru gemeni se primesc 2 indemnizatii sau una singura?Multumesc (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Vicio Vicio Indemnizatia creștere copil este aceeasi pentru ambii copii daca am gemeni sau difera? (vezi toată discuția)