avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Buna ziua, am participat la un concurs in care s-au ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Buna ziua, am participat la un concurs in care s-au dat toate ...

Buna ziua, am participat la un concurs in care s-au dat toate probele (scris, practic si interviu), iar care in urma contestatiei mele, la decizia institutiei a fost "amanat". Deoarece nu am fost multumita de rezolvarea contestatii mele, am cerut anularea acestui act in instanta. Am castigat, iar institutia a fost obligata sa-mi recorecteze lucrarea scrisa, sa finalizeze concursul, si sa-mi acorde o despagubire echivalenta cu salariile pe care le-as fi avut daca concursul ar fi fost finalizat in loc sa fie "amanat". Concursul a fost finalizat acum si urmeaza sa fiu incadrata pe post in termen de 15 zile, dar nu voi fi reincadrata de atunci, ci de acum, deoarece concursul doar acum s-a finalizat. Din aceasta despagubire nu se mai retin taxele pt contributii, deoarece eu nu am fost deloc incadrata inainte, aceasta este o incadrare noua. Nu am beneficiat de drepturile ce decurg din plata lor contributiilor: nu am beneficiat nici de asigurarare si nici de vechime in munca. In acest caz este corect ca din aceasta despagubire, nu se retine nici contributii si nici impozit? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am participat la concursul de ocupare a unui post ... Rebeca87 Rebeca87 Bună ziua, am participat la concursul de ocupare a unui post vacant de secretar la o școală. După proba scrisă si afișarea lucrării +barem am sesizat ... (vezi toată discuția)
Recunoastere vechime in munca in urma reincadrarii claris05desi claris05desi Daca in urma reincadrari in baza deciziei instantei de anulare a concedieri si rencadrari in functia detinuta anterior precum si plata unei despagubiri egale ... (vezi toată discuția)
Organizare concurs registrator medical madalyna45 madalyna45 Buna ziua revin cu subiectul privind concursul pentru registrator medical cu vechime in specialitate(activitate) de 6 luni. Am depus dosarul pentru ... (vezi toată discuția)