ei nu pot sa-mi vireze sumele aferente obligatiilor fata de bugetul(sanatate, pensie ,somaj) iar suma respectiva mi-a fost virata dar nu la valoarea bruta ci au retinut o parte din suma dar nu stiu pana in prezent ce reprezinta aceste retinere pentru ca nu am primit din partea institutiei nici o adresa sau act despre suma totala sau retineri care mi-au fi revenit.
In urma hotararii instantei, angajatorul este obligat sa recalculeze salariile pentru fiecare luna din perioada indicata de instanta, incluzand in statele de plata si drepturile salariale ce vi se cuveneau, calculand si retinand toate contributiile sociale, conform legii. De asemenea, toate declaratiile fiscale pe lunile respective trebuie rectificate de catre angajator si depuse din nou la ANAF, simultan cu virarea diferentelor de contributii sociale rezultate in urma recalcularii.
In concluzie, suma retinuta din salariile restante ar trebui sa reprezinte valoarea contributiilor sociale aferente pentru intreaga perioada castigata in instanta.