avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale After school: PFA sau SRL???
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

After school: PFA sau SRL???

Buna seara. Sunt invatatoare de 6 ani, angajata cu norma intreaga, si doresc sa deschid un centru after- school.

Planul meu de after este in felul acesta: un grup mic pt inceput de maxim 10-15 copii, fara angajari momentan si cu punct de lucru un apartament inchiriat.

INTREBARI:
- ce fel de autorizare/firma mi se potriveste, PFA sau SRL?
-ce coduri CAEN am nevoie pt serviciile de after, optionale, contract cu firma de catering, gustare etc. De fapt, care sunt codurile care ar putea fi folosite pentru un after?
- ce taxe/impozite ar fi de platit? am inteles ca ar exista o reducere de impozit sau ceva de acest gen, daca sunt angajata cu norma intreaga?
- ce avize/documente sunt necesare?
Ultima modificare: Marți, 27 Septembrie 2022
MariNg27, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 16:04, 28 Septembrie 2022
Buna ziua.
Gasiti informatii aici.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare after school (srl) Tashatamas Tashatamas Buna ziua tuturor, Intentionez sa infiintez un after school (SRL) si as vrea sa confirm codul caen potrivit pt aceasta activitate- 8891 activitati ingrijire ... (vezi toată discuția)
Asociație de părinți adriana.carpine adriana.carpine Asociația de părinți a unei școli poate organiza activitatea after-school in scoala, încasand de la părinți bani sub forma de donații și ulterior sa ... (vezi toată discuția)
After school medeea2014 medeea2014 buna ziua tuturor,intentionez sa deschid afther school. Ce avize sunt necesare pentru aceasta activitate? Spatiul in care se va desfasura este inchiriat cu ... (vezi toată discuția)