avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Luna aceasta am primit decizia de pensie pentru ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Luna aceasta am primit decizia de pensie pentru invaliditate ...

Luna aceasta am primit decizia de pensie pentru invaliditate de muncă cu cod pensie N 22.Valoarea pensiei este de 843 lei menționez că am vârsta de 53ani și 9luni, stagiul total de cotizare realizat 24ani 8luni și 11zile număr total de puncte realizate 13.18730,punctaj mediu anual 0.53126,aferent indicelui de corecție 0.15448, indice de corecție 1.41, valoarea punctului de pensie 1586,aceasta este pensia finala pe care o voi primi?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 11:05, 29 Septembrie 2022
Veti primi indemnizatia minima pentru pensionari in suma de 1000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatal meu a ieșit la pensie pe caz de boala, cod pensie n22, ... Chyvu1995 Chyvu1995 Tatal meu a ieșit la pensie pe caz de boala, cod pensie N22, numar total de puncte realizate este de 10.99030,punctaj mediu anual este de 0,44275din care ... (vezi toată discuția)
Decizie pensie cod n22 Marin69 Marin69 Bună ziua! Am depus dosarul de pensionare pe caz de invaliditate cod pensie n22 și am primit decizia din care reiese ca am pensie de 130 de lei,și vreau sa ... (vezi toată discuția)
Pensie Adriana  Patru Adriana Patru Buna seara ,va rog daca se poate sa aflu daca pensia a fost calculata corect.Am 22 de ani 7 luni 23 zile, asa reiese din cartea de munca si a iesit o pensie de ... (vezi toată discuția)