avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna seara! Am un PFA Cu cod principal 3299 si ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna seara! Am un PFA Cu cod principal 3299 si secundar 47911. ...

Buna seara! Am un PFA Cu cod principal 3299 si secundar 47911. Am nevoie de vreo autorizație de la primărie? Am 4 luni de la înființare, dar abia acum am auzit de asa ceva :-(

Alte discuții în legătură

Inregistrare la registrul comertului Flow Flow Buna ziua! Sunt persoana fizica, inregistrata cu CIF la ANAF. Pot sa ma inregistrez la Registrul Comertului pentru a putea deschide un punct de ... (vezi toată discuția)
Facturare - caen anitsirc anitsirc Supun atentiei dvs. urmatorul caz: [b]Firma care vinde: [/b]SRL, caen 7022 (consultanat in afaceri si management) [b]Clientul:[/b] o alta firma care are ... (vezi toată discuția)
Participare ca expozant la târguri handmade Username_CrisEly Username_CrisEly Bună ziua. Recent am obținut autorizație PFA pentru a realiza diverse produse handmade (de exemplu accesorii, mărgele,etc. Cod Caen 3299) pentru a le vinde ... (vezi toată discuția)