avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Buna ziua. Am o intrebare pt cei care au dat examenul ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buna ziua. Am o intrebare pt cei care au dat examenul de acces ...

Buna ziua. Am o intrebare pt cei care au dat examenul de acces CECCAR. Eu in 30 septembrie 2022 si 1 octombrie dau examen acces pt categoria de expert contabil. Lucrez in domeniul contabilitatii, dar cand m-am uitat peste ghid mi se pare foarte diferit de ceea ce practic. Asta stiam de cand am terminat facultatea. Eu am terminat managementul. Si nu ma simt foarte pregatita. Subiecte vor fi grila? De exemplu la partea de contabilitate ma gandesc ca nu vor fi grila, dar la restul:drept, audit etc sunt subiecte grila? Eu nu reusesc sa retin toate definitiile. Is foarte multe.

Alte discuții în legătură

Ceccar dates.raluca dates.raluca Buna, am terminat facultatea de stiinte economice si vreau sa merg mai departe la CECCAR anul viitor. Este vre-un membru pe aici sa imi spuna si mie cat este ... (vezi toată discuția)
Masterat sau expert contabil Renata70 Renata70 Buna ziua, Nu stiu in ce categorie de intrebari ar trebui sa incadrez intrebarea mea. Va rog respectuos sa ma informati daca absolvirea unui masterat de ... (vezi toată discuția)
Ce cursuri pot urma pentru calificarea de expert contabil? GeaniKarlla GeaniKarlla Buna ziua! Spune ti mi si mie va rog ce cursuri trebuie sa urmez pentru a avea calificarea de expert contabil. Eu am absolvit facultatea de relatii economice ... (vezi toată discuția)