avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Bună ziua, Daca o societate comerciala, dorește să ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Bună ziua, Daca o societate comerciala, dorește să obțina ...

Bună ziua,
Daca o societate comerciala, dorește să obțina licența de turism in vederea funcționării ca agenție de turism, conform ultimelor modificări legislative managerul/deținătorul brevetului trebuie sa fie angajat cu normă întreagă SAU sa dețină un contract de management cu societatea. Daca deținătorul brevetului este și administratorul societății, cum trebuie sa sune acest contract pentru a fi valabil fara foloase materiale. Administratorul având dividende înțeleg că nu trebuie sa fie și angajat dar nu găsesc nicăieri un "model de contract de management" pentru această situație. Este bun orice model de contract cu mențiunea "0 lei" referitor la "salarizare"? Se va numi "contract de management" sau de "prestări servicii"? Care este varianta acceptată pentru dosarul de licențiere?
Va mulțumesc anticipat pentru suport!

Alte discuții în legătură

Buna ziua, mă poate ajuta cineva cu un model de contract de ... DDT33 DDT33 Buna ziua, Mă poate ajuta cineva cu un model de contract de management specific agențiilor de turism? Mă refer la acel contract solicitat de Ministerul ... (vezi toată discuția)
Infiintare agentie de turism emilia73 emilia73 Doresc sa infiintez o agentie de turism.Am brevet de manager pentru o agentie detailista, dar sunt si economista.Eu lucrez in alta parte, loc de munca la care ... (vezi toată discuția)
Brevet de turism criss1122 criss1122 Care sunt procedurile de a inchiria un brevet de turism si la ce riscuri sunt expusa? (vezi toată discuția)