avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Mă poate ajuta cineva cu un model de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Mă poate ajuta cineva cu un model de contract de ...

Buna ziua,
Mă poate ajuta cineva cu un model de contract de management specific agențiilor de turism? Mă refer la acel contract solicitat de Ministerul Turismului in vederea licențierii; situație în care administratorul poate fi și manager operațional în baza experienței acumulate și a calificării iar remunerația este 0 lei (fiind administratorul ar avea dividendele).
Va mulțumesc anticipat pentru suport!

Alte discuții în legătură

Bună ziua, daca o societate comerciala, dorește să obțina ... DDT33 DDT33 Bună ziua, Daca o societate comerciala, dorește să obțina licența de turism in vederea funcționării ca agenție de turism, conform ultimelor ... (vezi toată discuția)
Contract de managment contare contare Buna ziua O agentie de turism in vederea obtinerii licentei poate sa incheie un contract de management cu o firma care nu are angajati, dar administratorul ... (vezi toată discuția)
Contributii si impozit la contractul de management Dorina Tarcea Dorina Tarcea Buna ziua, Am o intrebare in legatura cu contributiile la fondul de sanatate , pensii si somaj retinute din remuneratia acordata pe baza contractului de ... (vezi toată discuția)