avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de managment
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de managment

Buna ziua
O agentie de turism in vederea obtinerii licentei poate sa incheie un contract de management cu o firma care nu are angajati, dar administratorul firmei are studiile necesare conform legii?
""Persoana care asigură conducerea operativă a agenției de turism și a sediului/sediilor secundar/secundare al/ale acesteia trebuie să fie angajată cu contract individual de muncă cu normă întreagă, înregistrat în registrul de evidență a salariaților^3), sau să aibă contract de management și să dețină cel puțin unul dintre următoarele documente^4): certificat de absolvire a unui curs de formare managerială în domeniu, organizat de un furnizor de formare profesională autorizat, diplomă de licență/masterat/doctorat privind absolvirea de cursuri universitare/postuniversitare în domeniul turismului, brevet de turism specific funcției sau dovada experienței în domeniul turismului de minimum 5 ani.”

Alte discuții în legătură

Obtinere licenta de turism ContSters120429 ContSters120429 In vederea deschiderii unei agentii de turism online,persoana care detine brevet de turism si asigura conducerea operativa a agentiei este insarcinata.Cum ... (vezi toată discuția)
Brevet turism SDTP SDTP Buna ziua, Pentru a primi Licenta unei Agentii de Turism este necesar ca Adminisratorul sau Directorul Executiv sa fie posesorul Brevetului de Turism sau este ... (vezi toată discuția)
Brevet de turism Cristiana Tatarici Cristiana Tatarici Buna seara.as dori sa stiu daca persoana care asigură conducerea operativă a agenției de turism poate sa aiba certificat de absolvire a unui curs managerial ... (vezi toată discuția)