Sunt angajata full time (8h/zi, 40 ore/sapt) la o companie. Am oferit brevetul meu unei agentii de turism. In ce functie trebuie sa ma angajeze agentia de turism si pentru cate ore/zi? Multumesc.
Multumesc frumos pentru raspuns! Ma puteti ajuta, va rog, si cu legislatia in vigoare?
Conform NORME METODOLOGICE din 10 iunie 2013 inteleg ca trebuie norma intreaga:
Articolul 34
(1) Persoana care asigură conducerea operativă a unei agenții de turism trebuie să fie angajată cu contract individual de muncă cu normă întreagă, înregistrat în registrul de evidență a salariaților și să dețină cel putin unul dintre următoarele documente: certificat de absolvire a unui curs de formare managerială în domeniu, organizat de un furnizor de formare profesională autorizat, diplomă de licență/masterat/doctorat privind absolvirea de cursuri universitare/postuniversitare în domeniul turismului sau brevet de turism specific funcției.
Conform ordinului ORDIN nr. 1.179 din 10 octombrie 2018 - Articolul 34, inteleg ca poate fi angajat cu norma intreaga sau contract de management:
(1) Persoana care asigură conducerea operativă a unei agenții de turism și a sediului/sediilor secundar/secundare al/ale agenției de turism trebuie să fie angajată cu contract individual de muncă cu normă întreagă, înregistrat în registrul de evidență a salariaților sau în baza unui contract de management și să dețină cel puțin unul dintre următoarele documente: certificat de absolvire a unui curs de formare managerială în domeniu, organizat de un furnizor de formare profesională autorizat, diplomă de licență/masterat/doctorat privind absolvirea de cursuri universitare/postuniversitare în domeniul turismului, brevet de turism specific funcției sau dovada experienței în domeniul turismului de minimum 5 ani.
Contractul de management poate fi pe 2 ore/zi daca am deja un job full time?
Brevet turism
SDTP
Buna ziua,
Pentru a primi Licenta unei Agentii de Turism este necesar ca Adminisratorul sau Directorul Executiv sa fie posesorul Brevetului de Turism sau este ... (vezi toată discuția)