avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Discutie privind acordarea pensiei anticipate partial
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Discutie privind acordarea pensiei anticipate partial

Buna,
In Decembrie 2021 am primit decizia de pensionare anticipata partiala si am decis sa mai lucrez o perioada.Este stiut faptul ca nu beneficiez de pensie pana in momentul in care nu prezint la Casa teritoriala de pensii,fisa de lichdare de la locul de munca.
Doresc sa stiu daca exista o perioada anume,in care sunt obligat sa ma prezint cu fisa de lichidare la Casa de pensii,pentru iesi efectiv la pensie? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Am primit decizia de pensionare anticipata partial dar vreau ... Sorin Real Sorin Real Am primit decizia de pensionare anticipata partial dar vreau sa-mi continui serviciul la actualul meu de munca deoarece nu imi convine cuantumul pensiei . Cat ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala valabila, dar neintrata la plata vs. concediu medical valentinascarlet valentinascarlet Buna ziua, as dori sa va prezint un caz ceva mai special. Este vorba de o pensionare anticipata partiala, valabila, dar nepusa in plata (beneficiarul a ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza dupa primirea deciziei de pensionare hacman hacman Buna ziua Va rog sa ma ajutati si pe mine cu pasii care trebuie indepliniti dupa primirea deciziei de pensie. Unde trebuie mers ce alte demersuri legale va ... (vezi toată discuția)