avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Buna ziua, vreau sa infiintez un pfa, cumpar ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buna ziua, vreau sa infiintez un pfa, cumpar incaltaminte noua/second ...

Buna ziua, vreau sa infiintez un pfa, cumpar incaltaminte noua/second din Germania de la persoane fizice, cum pot sa o vand legal in Romania?
Am citit ceva de borderou de achizitie si nir, dar e legal sa fac pe 100 buc/luna borderou, de la mine catre pfa? Ma intereseaza sa fac cont banca pe pfa, sa platesc incaltamintea din cont ca si cheltuiala (dar nu am factura, doar plata pe site) si rambursurile sa intre tot in cont, doar vanzare online prin intermediul curieratului.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Extras paypal utilizat ca factura anc4 anc4 Am o nelamurire foarte mare...Doresc sa imi infiintez un pfa cu codurile caen 4791(comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet) ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie/necesara casa de marcat in cazul? Ygrek22 Ygrek22 Buna ziua, De curand am infiintat un SRL-D, ideea firmei se bazeaza prin achizitionarea de legume, fructe, achizitie pe baza unui borderou de achizitii de ... (vezi toată discuția)
Ce urmeaza dupa infiintarea unei microintreprinderi ? lori_ultras lori_ultras Buna ziua , vreau sa infiintez o microintreprindere fara angajati , pentru comert online cu haine ,marfa fiind achizitionata din germania , am inteles ca ... (vezi toată discuția)