Ati formulat acea cerere in baza Conventiei de la Haga privind recuperare pensie intretinere in strainatate? Statul solicitat avea obligatia de a oferi asistenta in vederea obtinerii de informatii despre veniturile debitorului. Poate acestia v-au comunicat ca in baza lor de date nu gasesc informatii ca debitorul ar avea un venit?
Daca debitorul nu lucreaza cu forme legale, este complicat, depinde de legislatia acelui stat. Trebuie insistat, la statul solicitat...
Nu stiu daca este cazul Italiei, am citit pe undeva ca sunt probleme la executarea unor hotarari stabilite im cota procentuala, unele state neavand legislatie care sa permita astfel de executari... in unele cazuri, pt executare in strainatate, mai bine sa se mearga pe stabilirea unei sume fixe.
Laura Gaspar a scris:
Bună ziua, am apelat de acum 4 ani, s-au trimis proceduri la ministerul din Italia dar nu am rezolvat nimic deoarece mi-ai cerut mie sa demonstrez ce venit are el în Italia, lucru care mi-a fost imposibil.
Mulțumesc mult.
AV. GABRIELA GERBER a scris:
Apelati la Ministerul de Justitie roman care va indruma in procedurile executionale.