avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Va rog, sa ma ajutati cu un sfat. Lucrez in aceeasi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Va rog, sa ma ajutati cu un sfat. Lucrez in aceeasi firma, hoteliera, de 26 de ani, la departamentul de vanzari. De aproximativ 2 ani, sefa mea este o domnisoara care a plecat dintre noi, foarte isteata si plina de elan. Pe principiul, eu tai si spanzur,

Va rog, sa ma ajutati cu un sfat. Eu simt ca abuzeaza de functie. In plus au fost dati in care am fost amenintata ca imi pot pierde locul de munca si am primit anul trecut un avertisment mincinos dar foarte bine consolidat in care s-a plans temeinic de atitudinea mea.
Ultima modificare: Marți, 4 Octombrie 2022
Bianca_Livia, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:46, 5 Octombrie 2022
sesizati conducerea superioara...
Am sesizat-o dar i se gasesc scuze. Ca are mult de lucru, multa raspundere, etc. Dar atitudinea ei este intimidatoare adica asa ar vrea sa fie. Si pentru ca nu ma poate supune asa cum ar dori, nu poate sa ma sanctioneze pentru ca imi fac chiar foarte bine treaba, ma copleseste cu foarte multe sarcini, unele chiar stupide doar ca sa ma copleseasca si sa imi umple ziua. Este o supraveghere deja insistenta a activitatii mele, iar pe de alta parte nu stie ce fac zilnic sau cit fac. Este deja o tensiune mare im birou. In plus, toate aceste sarcini, observatii, constatari, le primesc pe e-mail, desi lucram in acelasi birou, eu simt ca ma hartuieste moral. Daca voi inregistra pe telefon anumite conversatii, anumite amenintari pe care le primesc din partea ei, as face ceva rau? Trebuie sa ma apar cumva. Am 33 de ani de munca si 53 de ani.

Cornel Vasile a scris:

Am sesizat-o, insa are spatele bine acoperit. Este sustinuta de managerul general. Nu am probe din pacate. Asta va intrebam: este ilegal sa fac anumite inregistrari ale unor discutii sau amenintari pentru a imi sprijini argumentele? Ma iertati, va rog, pentru insistenta. O seara frumoasa....

Bianca_Livia a scris:

Am sesizat-o dar i se gasesc scuze. Ca are mult de lucru, multa raspundere, etc. Dar atitudinea ei este intimidatoare adica asa ar vrea sa fie. Si pentru ca nu ma poate supune asa cum ar dori, nu poate sa ma sanctioneze pentru ca imi fac chiar foarte bine treaba, ma copleseste cu foarte multe sarcini, unele chiar stupide doar ca sa ma copleseasca si sa imi umple ziua. Este o supraveghere deja insistenta a activitatii mele, iar pe de alta parte nu stie ce fac zilnic sau cit fac. Este deja o tensiune mare im birou. In plus, toate aceste sarcini, observatii, constatari, le primesc pe e-mail, desi lucram in acelasi birou, eu simt ca ma hartuieste moral. Daca voi inregistra pe telefon anumite conversatii, anumite amenintari pe care le primesc din partea ei, as face ceva rau? Trebuie sa ma apar cumva. Am 33 de ani de munca si 53 de ani.

Cornel Vasile a scris:

O puteti inregistra fara probleme.
Ramane de vazut cat o sa va ajute.
Daca lucrati in tensiune, ea clar nu o sa se potolească ca asa e cu astia parveniti , asa ca mai bine pt sanatatea dvs e sa va cautati de munca in alta parte.
Mai exista varianta sa interactionati cat mai putin e de bine ca va scrie si nu va spune.
Doamna avocat, lucrez in firma de 26 de ani si in domeniu de 33. Ar fi prea simplu si chiar ar dovedi lasitate sa plec, sa plec si capul. Am adus bani firmei. Pentru ce? Pentru cine? Doar ca sa ii dau satisfactie unei corporatiste fasciste care a parvenit?! Nu o fi o cale sa o potolesc? Legala? E simplu sa pui pixul jos. Ok, e pentru sanatate, dar la 53 cine te mai angajeaza?! Stii prea multe si ai pretentii; nu e ok pentru ei.....

gi-jane2 a scris:

O puteti inregistra fara probleme.
Ramane de vazut cat o sa va ajute.
Daca lucrati in tensiune, ea clar nu o sa se potolească ca asa e cu astia parveniti , asa ca mai bine pt sanatatea dvs e sa va cautati de munca in alta parte.
Mai exista varianta sa interactionati cat mai putin e de bine ca va scrie si nu va spune.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, ma confrunt cu o situație destul de dificila la locul ... Diana Mih Diana Mih Buna ziua, ma confrunt cu o situație destul de dificila la locul de munca colegele mele de la serviciu mi au discutat familia de rau, aspectul meu fizic, si ... (vezi toată discuția)
Abuz de functie dora_il dora_il hartuire morala si comportament preferential ,luare de atributii (vezi toată discuția)
Bună ziua. as dori sa va impartasesc următoarea experienta ... Catalinaloghin Catalinaloghin Bună ziua. As dori sa va impartasesc următoarea experienta trăită de mine în ultima vreme pentru ca simt ca este un abuz. În data de 08.01.2024 mi am ... (vezi toată discuția)