avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tichetele de masa la compania la care lucrez au ramas ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tichetele de masa la compania la care lucrez au ramas la 15 lei/zi. ...

Tichetele de masa la compania la care lucrez au ramas la 15 lei/zi. Din ce am inteles legea s-a modificat, iar tichetele de masa au fost majorate la 30 lei pe zi. Insa noi am ramas cu 15 lei pe zi. Ce se poate face?

Imi este frica sa-mi intreb angajatorul pentru ca de foarte multe ori cine pune multe intrebari, este zburat din firma..
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:01, 5 Octombrie 2022
Majorarea valorii tichetului de masă la 30 de lei, nu este obligatorie pentru angajatori.
Cei 30 de lei reprezintă valoarea maximă a unui tichet de masă, dar asta nu înseamnă că firmele vor trebui să dea această valoare, dacă nu își permit, ele putând acorda orice sumă, până în 30 de lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata, valoarea tichetelor de masa de la 01,07,2022 ... ionela11 ionela11 Buna dimineata, Valoarea tichetelor de masa de la 01,07,2022 devine 30 lei. Este obligatoriu ca angajatorul sa mareasca valoarea ticheteleor de masa ... (vezi toată discuția)
Bonuri masa de 9.41 oferite de firma in ianuarie 2017 ! andutzuzu andutzuzu Buna ziua ! Explicati-mi va rog, de ce o anumita firma unde sunt angajat imi ofera bonuri de masa cu valoarea de 9.41 in ianuarie 2017 ? Multumesc (vezi toată discuția)
Valoare tichete de masa robertsega32 robertsega32 Am vazut ca s au marit iar tichetele de masa. Ce inseamna asta? Angajatorii sunt obligati sa dea tichete la valoarea mentionata in Ordin, s au pot opta pentru ... (vezi toată discuția)