avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! Am o poprire pe salariu și până acum ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! Am o poprire pe salariu și până acum angajatorul ...

Buna ziua!
Am o poprire pe salariu și până acum angajatorul îmi reținea 1/3 din salariul net. In luna septembrie am avut încasări din comisioane și mi-au fost poprite și acestea, lucru care până acum nu s -a întâmplat. Eu iau salariu și prime de patru ori pe luna, este legal sa mi se rețină de fiecare data?

Alte discuții în legătură

Poprire salariu Dorinaa21 Dorinaa21 Bună ziua. Pana luna aceasta am avut două popriri pe salariu una de la finantate si un de la banca pe care mi le orea banca de unde mi se vireaza salariul. ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu in contul excutorului Georgia_cs Georgia_cs Buna ziua. Am schimbat recent angajatorul si am primit luna aceasta instiintar de poprire pe 1/3 din venitul net. Ce m-a uimit pe mine este ca banii din ... (vezi toată discuția)
Popriri ale salariului net globalremoteservices globalremoteservices Buna ziua Avem un caz in care s-au primit doua popriri pe salariul unui angajat. Acesta, intr-o declaratie pe proprie raspundere ne informeaza ca mai are in ... (vezi toată discuția)