avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, In sfarsit sora mea a ajuns aproape la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, In sfarsit sora mea a ajuns aproape la final cu judecata. ...

Buna ziua,

In sfarsit sora mea a ajuns aproape la final cu judecata. A primit decizia finala de executare, pentru a-si recupera sumele. In acest moment, executorul vrea sa ridice masina fostului partener, pentru a o scoate la licitatie. Insa pentru asta, executorul o solicita pe sora mea sa caute masina, ceea ce a facut, acum, sa se asigure ca masina mai este acolo, apoi tot sora mea sa plateasca platforma de ridicare a masinii si tot ea SA FACA cheie la masina, cheile acesteia fiind la proprietar, respectiv, fostul partener.
Voiam sa va intreb cat de normala este aceasta procedura? Nu ar fi fost in responsabilitatea executorului sa se ocupe de identificarea masinii, localizarea ei si executarea/licitarea acesteia?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 06:35, 7 Octombrie 2022
Responsabilitatea executorului este să scoată la licitație publică bunurile găsite la debitor.

Executorul execută doar ce găsește executabil legal la debitor.
Creditorul trebuie să conlucreze cu executorul, că doar este în interesul lui.
Ultima modificare: Vineri, 7 Octombrie 2022
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita- cel ce se opune e creditorul mijaicheion mijaicheion buna seara, am o hotarare judecatoreasca prin care trebuie sa restitui o masina sau contravaloarea ei. a venit executorul si proprietarul masinii iar acesta ... (vezi toată discuția)
Imobil licitat ContSters325492 ContSters325492 Am participat la licitarea unui apartament, am câștigat , a fost întocmit procesul verbal. Foștii proprietari au datorii la asociația de proprietari a ... (vezi toată discuția)
Executare silita - procedura florareasa1 florareasa1 Cate licitatii ( de cate ori ) se pot face pt un imobil, teren, etc? (vezi toată discuția)