avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Spatiul comun al blocului si fondul de reparatii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Spatiul comun al blocului si fondul de reparatii

Buna ziua,
pe spatiul comun al etajului blocului inc are locuiesc s-a spart geamul dupa o furtuna puternica. Administratia mi-a spus ca trebuie sa platim noi reparatia cei de pe etaj. Proprietarii. Eu stiu ca spatiul comun este treaba administratiei sa se ocupe din fondul de reparatii. Va rog sa ma ajutati sa ma dumiresc pentru ca nu ma inteleg cu ei. Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:52, 7 Octombrie 2022
Se cheama o firma, se schimba geamul si , ori se pune la plata, ori se plateste din fondul de reparatii.
Dar, de platit, platesc toti!
Multumesc frumos!
sa platim noi reparatia cei de pe etaj.

Solicitati opficial presedintelui de asociatie sa prezinte temeiul legal al impunerii c/v reparatii parte comuna
Legal,c/v inlocuire geam se achita din fondul de reparatii al scarii nu strict al proprietarilor de la etajul unde s-a spart geamul pentru ca nu proprietarii au obligatia sa asigure starea tehnica a partii comune de condominiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli lift pentru locatarii de la et. 1 oanagrosu oanagrosu stau la etajul 1, liftul nu se deschide la acest etaj de mai bine de 1 an, dar cu toate astea trebuie sa platesc reparatia lui cu toate ca nu il folosim, ce ... (vezi toată discuția)
Reparație terasa bloc Markos12 Markos12 Acoperișul unui bloc este deteriorat doar în dreptul unei scări din cele 2, proprietarii din scara afectata nici nu vor sa audă de reparație chiar dacă ... (vezi toată discuția)
Chirias vs propietar Livingston Livingston Buna ziua ! Va rog sa ma lamuriti si pe mine cine plateste inlocuirea usilor si geamurilor( cu termopane,,) la un bloc, chiriasul sau propietarul.Mai jos am ... (vezi toată discuția)