avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dimensiune apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dimensiune apartament

Buna. Am o situatie mai ciudata intr-un contract de vanzare cumparare vechi. Nu regasesc suprafata apartamentului decat “compus din douà camere si dependinte cu 5,19/100 din p.c.i. si 15/585 m. teren cu drept de folosintã” si desigur ca in CF scrie acelasi lucru. Eu vreau sa stiu ce dimensiune are apartamentul? Multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:19, 9 Octombrie 2022
Nu aveti releveul apartamentului?
Aveti posibilitatea sa solicitatioficial la serviciul urbanism din primarie care detine toate documentele in baza carora a fost eliberata autorizatia de constructive sa va comunice date relevante din proiectul tehnic sau sa va furnizeze copie xerox a proiectului tehnic strict apartamentul in discutie
Succes !
e vorba de apartamente date in folosinta imediat inainte de 1989? am mai vazut situatii de acest fel. solutia e simpla: angajati un topograf sa faca masuratorile si sa inregistreze in CF. informativ, daca e al dvs. il puteti masura
Ultima modificare: Vineri, 7 Octombrie 2022
adriandimitriu, utilizator

adriandimitriu a scris:

e vorba de apartamente date in folosinta imediat inainte de 1989? am mai vazut situatii de acest fel. solutia e simpla: angajati un topograf sa faca masuratorile si sa inregistreze in CF. informativ, daca e al dvs. il puteti masura

Da, este un apartament vechi pe care vreau sa il vand si ma intereseaza sa am toate detaliile puse la punct.

Multumesc frumos de raspunsuri.

ynocentta a scris:

Nu aveti releveul apartamentului?
Aveti posibilitatea sa solicitatioficial la serviciul urbanism din primarie care detine toate documentele in baza carora a fost eliberata autorizatia de constructive sa va comunice date relevante din proiectul tehnic sau sa va furnizeze copie xerox a proiectului tehnic strict apartamentul in discutie
Succes !

Din pacate nu, e un apartament vechi. Sper sa aiba la primarie.
Multumesc
Obligatoriu,autoritatea care a eliberat autorizatia de construire detine intreg dosarul cu documente,proiect tehnic,avize
Mai aveti varianta sa desfasurati demersuri la autoritati sa afati proiectantul constructiei,pentru a solicita official autoritatii detinatoare a arhivei sa va comunice detaliile de care aveti nevoie

Alte discuții în legătură

Cadastru modificari apartament MadalinaMit MadalinaMit Buna ziua. Va rog ajutor. Am cumparat, in 1997, un apartament cu trei camere. Blocul este construit in 1976. In contractul de cumparare vanzare nu este ... (vezi toată discuția)
Achizitie apartament cu cf de garaj BogdanDum BogdanDum Doresc sa achizitionez un apartament la demisolul unui bloc, insa acesta este trecut in CF ca fiind garaj. Este deja compartimentat ca un apartment, are ... (vezi toată discuția)
Acord înființare salon de înfrumusețare rodi26 rodi26 daca se deschide un salon infrumusetare la parter,actualul proprietar are nevoie de acordul vecinilor direct afectati?Precizez ca inainte a fost un cabinet de ... (vezi toată discuția)