avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... acord înființare salon de înfrumusețare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

acord înființare salon de înfrumusețare

daca se deschide un salon infrumusetare la parter,actualul proprietar are nevoie de acordul vecinilor direct afectati?Precizez ca inainte a fost un cabinet de reflexoterapie,apoi sediu de partid.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Ianuarie 2019
rodi26, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:52, 1 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, va trebuie acordul scris.
Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa furnizati date relevante
In proiectul constructiei spatiul de la parter este prevazut drept spatiu comercial sau cu destinatia de locuinta ?
Referitor la destinatia spatiului de la parter. In cartea funciara apare ca fiind apartament cu trei camere,iar la primarie exista o autorizatie de constructie pentru acces direct din strada (scari)care dateaza din2003
Ultima modificare: Joi, 31 Ianuarie 2019
rodi26, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cartea funciara trebuie completata cu autorizatia de ctie. pentru acces din strada.
Aveti nevoie de acordul vecinilor pentru salonul de infrumusetare (schimbati destinatia) atat timp cat este trecut in cartea funciara ca apartament de locuit.
Pentru salon de infrumusetare aveti nevoie de proiect avizat de DJSP si DJSV, si sa obtineri autorizatie de ctie. (pentru realizare proiect) si apoi autorizatie de functionare de la primarie.
Cei de la primarie sustin ca daca s-a schimbat destinatia apartamentului din locuinta in spatiu comercial nu este obligatoriu sa modifice in cartea funciara.Vreau sa stiu procedura legala.
Autorizatia pentru scari s-a obtinut in 2003,iar in anul 2017 apartamentul de la parter s-a cumparat ca fiind apartament cu trei camere de locuit cu dependinte.
Am ajuns in situatia in care am apelat la un avocat,dar pana in prezent nu am reusit sa clarificam statutul acestui apartament.
Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 31 Ianuarie 2019
rodi26, utilizator

Alte discuții în legătură

Intrare din strada firma Cristina8R Cristina8R Buna ziua ! Intenționez să deschid un salon acasa si trebuie sa fac intrare prin strada.Daca nu mentionez la ce foloseste intrarea pot să am probleme pe ... (vezi toată discuția)
Autorizație de funcționare salon de înfrumusețare in spațiu locuibil VMarius123 VMarius123 Buna ziua. Anul trecut am cumpărat un imobil (casaP+M) cu credit ipotecar la BRD, pentru a amenaja spațiul și a deschide un salon de înfrumusețare. Anul ... (vezi toată discuția)