avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Schimbare destinație spațiu comercial
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Schimbare destinație spațiu comercial

Bună ziua,
.Detin un apartament în care se desfășoară o activitate de frizerie .Aceasta se desfășoară de 10 ani.Am primit notificare de la primărie ,ca “spațiu în care se desfășoară activitatea v -a trebuii notat în cartea funciară având destinația schimbată în spațiu comercial”.El funcționând ca apartament de când am înființat firma.
Vă rog , dacă puteți să mă ajutați , îndrumați care sunt pașii pe care trebuie urmați , deoarece mi s-a comunicat ca anul următor nu mi se v a mai elibera autorizația de funcționare.
Mulțumesc anticipat .
Ultima modificare: Vineri, 13 Decembrie 2024
L.Andr, utilizator

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie Ares2006 Ares2006 Sunt proprietarul unei case in care una din camere a functionat ca spatiul comercial vreme de 21 de ani. Acum sunt in postura de nu a putea inchiria acest ... (vezi toată discuția)
Acord înființare salon de înfrumusețare rodi26 rodi26 daca se deschide un salon infrumusetare la parter,actualul proprietar are nevoie de acordul vecinilor direct afectati?Precizez ca inainte a fost un cabinet de ... (vezi toată discuția)
Autorizatii pentru magazin second hand! sebdanuta sebdanuta Buna ziua!Doresc sa-mi deschid un magazin second-hand de haine dar nu stiu de ce autorizatii am nevoie.Mentionez ca firma este deja infiintata dar domeniul de ... (vezi toată discuția)