avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Schimbare destinație spațiu comercial
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Schimbare destinație spațiu comercial

Bună ziua,
.Detin un apartament în care se desfășoară o activitate de frizerie .Aceasta se desfășoară de 10 ani.Am primit notificare de la primărie ,ca “spațiu în care se desfășoară activitatea v -a trebuii notat în cartea funciară având destinația schimbată în spațiu comercial”.El funcționând ca apartament de când am înființat firma.
Vă rog , dacă puteți să mă ajutați , îndrumați care sunt pașii pe care trebuie urmați , deoarece mi s-a comunicat ca anul următor nu mi se v a mai elibera autorizația de funcționare.
Mulțumesc anticipat .
Ultima modificare: Vineri, 13 Decembrie 2024
L.Andr, utilizator
Cel mai recent răspuns: L.Andr , utilizator 19:21, 16 Decembrie 2024
Asa au scris aia de la primarie v-a ??
Pe scurt va cautati alt spatiu unde sa desfasurati activitatea.
Apartamentul cu activitatea se afla unde la ce etaj?
Au inceput ca sa se aplice legile si la noi.
Incet incet o sa se termine in viitor cu spatiile comerciale infiintate la parterul blocurilor transformate din apartamente.
Lumea face sesizari se plange de zgomot, mirosuri degajate de la activitatile desfasurate si e normal ca sa se ajunga la ceva normal.
Peretii exteriori sunt pereti comuni, usile facute in peretii exteriori sunt ilegale si spatiul din jurul blocului la fel. Deci numai ilegalitati.

Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Decembrie 2024
w_v_w_v, utilizator
Bună ziua,
Da, apartamentul este la parterul blocului având și alt salon de înfrumusețare și un cabinet stomatologic pe laterale.
In ce oras.
Le inchide pe toate indiferent ca aveti acordul vecinilor si al asociatiei de proprietari.
Apropo il aveati dus la primarie si la ONRC?
Sunt pasi care dureaza si costa ceva. Incepeti cu un urbanism de la primarie.
Ultima modificare: Luni, 16 Decembrie 2024
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
Mulțumesc de informație , am să merg la primăria de care aparțin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii necesare in cazul schimbarii destinatiei unui spatiu comercial in salon coafura ,frizerie si manichiura ancaanca1 ancaanca1 Buna ziua ,vreau sa schimb destinatia unui spatiu comercial (momentan functinal) ,se afla la parter de bloc ,in salon coafura ,frizerie si manichiura ... (vezi toată discuția)
Deschidere cabinet stomatologic la parterul blocului elisoara_toma@yahoo.com elisoara_toma@yahoo.com De curand un vecin mi-a solicitat acordul pt. deschiderea unui cabinet stomatologic la parterul blocului in care locuiesc. Eu nu am vrut sa semnez dar am ... (vezi toată discuția)
Achiziționare spațiu imobiliar Lacra22 Lacra22 Bună seara! Doresc să achiziționez un imobil care este trecut în cartea funciară ca fiind spațiu pentru birouri. Aș dori să deschid un salon: ... (vezi toată discuția)