Buna ziua ,vreau sa schimb destinatia unui spatiu comercial (momentan functinal) ,se afla la parter de bloc ,in salon coafura ,frizerie si manichiura .Intrebarea mea este -1)Ce autorizatii mai sunt necesare pe langa cele care le am? Societatea a carui administrator sunt va inchiria posturile de lucru persoanelor care au PFA..Intrebarea mea este ce obligatii am eu societatea care inchiriaza in cazul controalelor ?
Pentru autorizarea activitatii de coafor si servicii de infrumusetare va sunt necesare pentru autorizare, pe langa autorizatiile uzuale (mediu, DSP) si autorizatia PSI a spatiului si acordul tuturor coproprietarilor pentru desfasurarea acestei activitati in spatiul respectiv.
Dvs., in calitate de proprietar al spatiului, aveti obligatia de a autoriza spatiul in care se desfasoara activitatile in cauza, din pdv al indeplinirii conditiilor PSI si mediu.
PFA-urile carora le veti inchiria spatiul au obligatia de a-si incheia contracte pentru servicii impuse de activitatea desfasurata (salubritate, deratizare etc.)
Avize pfa cosmetica
mihai822
Buna ziua,
Am urmarit cu interes si alte subiecte de genul acesta, dar m-ar interesa cazul particular. Pot inchiria printr-un pfa pe care urmeaza sa-l fac un ... (vezi toată discuția)