avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Avize PFA cosmetica
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Avize PFA cosmetica

Buna ziua,
Am urmarit cu interes si alte subiecte de genul acesta, dar m-ar interesa cazul particular. Pot inchiria printr-un pfa pe care urmeaza sa-l fac un spatiu ( in Sectorul 6, bucuresti ) care a functionat inainte ca si cabinet de cosmetica, ok, cu 2 grupuri sanitare, etc. Ce avize trebuie sa obtin pentru a fi totul ok, dupa ce inchiriez spatiul?
M-ar interesa care avize sunt necesare: autorizatie de functionare, ce avize dsp, stingerea incendiilor, etc. Mentionez ca in locatie, separat, functioneaza deja, intr-un spatiu delimitat, coafor, manichiura, frizerie.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 15:15, 11 Septembrie 2013
Pentru autorizarea functionarii unui salon de coafura (caen 9600) aveti nevoie de urmatoarele avize/ autorizatii:
-autorizarea spatiului de catre DSP
-autorizatia ISU, daca spatiul functioneaza intr-o cladire in care exista si spatii cu locuinte individuale
-autorizatia de functionare si fisa de valabilitate eliberate de Primarie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizație de funcționare salon de înfrumusețare in spațiu locuibil VMarius123 VMarius123 Buna ziua. Anul trecut am cumpărat un imobil (casaP+M) cu credit ipotecar la BRD, pentru a amenaja spațiul și a deschide un salon de înfrumusețare. Anul ... (vezi toată discuția)
Manichiură acasa Miha Baidoc Miha Baidoc Buna ziua,doresc să prestez servicii de manichiură acasa,am o cameră disponibilă, imi puteti spune dacă este ok? Stiu ca la salon e nevoie de cameră ... (vezi toată discuția)
Amenajare grup sanitar salon infrumusetare Tericu Tericu Buna ziua.Detin un spatiu comercial relativ mare cu grup sanitar.In prezent in spatiul respectiv este un magazin alimentar.Intentia mea este sa impart spatiul ... (vezi toată discuția)