avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Intrare din strada firma
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Intrare din strada firma

Buna ziua !
Intenționez să deschid un salon acasa si trebuie sa fac intrare prin strada.Daca nu mentionez la ce foloseste intrarea pot să am probleme pe viitor ? Locuim in aceeasi curte cu părinții dar separat si as putea spune ca intrarea este pentru noi.Conteaza sau nu la ce foloseste intrarea? In ceea ce priveste primăria sau chiar ANAF.
Cel mai recent răspuns: Cristina8R , utilizator 17:57, 5 Decembrie 2018
Aveti nevoie de proiect si aviz vecini pentru a obtine autorizatie de ctie. de la primarie si certificat de urbanism.
Dvs. schimbati si destinatia spatiului initial din locuinta in salon.
Stiu ca trebuie sa merg la primărie, dar stiti cumva daca spun ca vreau intrare fara sa mentionez ca pe viitor va fi salon, o sa am probleme ?

Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Decembrie 2018
gi-jane2, moderator
Buna seara. Intrebati la domnii de la primarie, in proncipiu nu ar trebui sa fie probleme, dvs. comstruiti usa si apoi schimbati destinatia spatiului, din spatiu de locuit in comercial...
Puteti avea probleme (veti primi amenda contraventionala si dispozitie de revenire la termenii prevazuti in autorizatie) daca veti transforma destinatia spatiului ulterior obtinerii autorizatiei de ctie.
Multumesc pentru raspuns!
Ultima modificare: Miercuri, 5 Decembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord înființare salon de înfrumusețare rodi26 rodi26 daca se deschide un salon infrumusetare la parter,actualul proprietar are nevoie de acordul vecinilor direct afectati?Precizez ca inainte a fost un cabinet de ... (vezi toată discuția)
Autorizație de funcționare salon de înfrumusețare in spațiu locuibil VMarius123 VMarius123 Buna ziua. Anul trecut am cumpărat un imobil (casaP+M) cu credit ipotecar la BRD, pentru a amenaja spațiul și a deschide un salon de înfrumusețare. Anul ... (vezi toată discuția)
Vecini zgomotosi - salon de coafura la parter ancas30 ancas30 Buna ziua! As avea nevoie de parerea dumneavoastra despre ce actiuni pot intreprinde in mod legal in urmatoarea situatie. Locuim la parterul unui bloc, iar ... (vezi toată discuția)