avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drepturile tatălui în timpul restricție fata de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drepturile tatălui în timpul restricție fata de mama. Sunt căsătorită de 4 ani, un copil de 3 ani. Soțul ...

Buna ziua.Sunt căsătorită de 4 ani,un copil de 3 ani Soțul m-a agresat în parc,strâns de gât,cu copilul la el în spate și tribunalul i-a pus interdicție 5 luni,sa nu se apropie de mine.Pe copil are voie să-l vadă,persoana care ține legătura cu el este mama mea.Il ia pe copil in funcție de programul lui doua zile da,doua nu.Incele care nu îl vede ii trimitem poze,filmulete.Sunt obligata și să îl arat live .?El este bucătar și când suna sau îl sunam el lucrează,de multe ori nici nu este in cadru Copilul nu vorbește bine și în timpul aste el se joaca,nu vorbește cu el,noi doar stam cu telefonul după copil.Ce drepturi are tatăl,sunt obligata sa stau cu telefonul după copil că să-l vadă și așa atunci când suna?Uneori copilul nu vrea sa "vorbească"atunci.Daca plec o săptămână la părinți,trebuie aprobarea lui?Încă nu am inceput divorțul.Pentru agresiune am certificat de la IML,procesul verbal de la poliție.Multumesc pentru orice sfat.
Cel mai recent răspuns: Norelif , utilizator 20:17, 9 Octombrie 2022
Este bine sa rezolvati amiabil.
Măcar provizoriu.
Dacă are un program de vizita provizoriu pana la finalizarea divorțului,obținut prin instanta atunci acolo ar trebui sa fie specificate orele sau zilele când poate vizita minorul inclusiv orele convorbirilor online.Daca nu are, nu sunteți obligata sa stați după programul.si dorințele tatălui permiteți relația acestuia cu minorul.dar în limite decente...
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Octombrie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Trimiteți un email (sau mesaj prin SMS sau whatsApp) către tată și puneți-l la curent cu această situație, propunându-i ca de comun acord să găsiți o altă modalitate (eventual și alte ore) la care să se desfășoare interacțiunea cu copilul.
.
Sunt obligata și să îl arat live

Cine va obliga?
Nu ne obligă cineva,vrem doar să rămână copilul în legătură cu tatăl.Dar el exagerează pe motiv că are dreptul.Cele doua zile in care îl ia la plimbare dimineața și după amiază,plus poze și filmulețe in celelalte zile sunt suficiente?Putem refuza pe cele live?

Alte discuții în legătură

Presiuni telefonice motivate de pastrarea legaturii cu minorul ContSters299834 ContSters299834 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti intr-o situatie cu care ma contrunt de ceva vreme. In urma separarii de tatal copilului , am facut proces pentru ... (vezi toată discuția)
Probleme cu custodia comuna anissia anissia nu stiu daca am pus titlu chiar corect, dar vreau sa ma sfatuiti ce pot face. Divort incheiat la notar, custodie comuna cu drept de vizita sau cum se cheama ... (vezi toată discuția)
#divort. bună ziua. am nevoie de orice informație la situația următoare, ... Andreeaalicee Andreeaalicee Bună ziua. Am nevoie de orice informație la situația următoare, am un copil de 1 an si 11 luni născuta in Germania, de 2 luni suntem in România, iar ... (vezi toată discuția)