avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... asistent social
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

asistent social

Buna ziua. As dori sa stiu daca un asistent social angajat al unei primarii poate incheia conventie civila cu un ONG?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 15:34, 20 Ianuarie 2010
depinde de statutul pe care-l aveti...daca sunteti incadrat in corpul functionarilor publici,nu, daca sunteti simplu asistent social, da.Oricum, nu trebuie sa va intrebati de nimeni daca va da voie sau nu...daca intrebati, raspunsul va fi, nu, nu se poate.Bine ca primarii, presedintii de c.j, consilieri, parlamentari si senatori, pot fi in stare de incompatibilitate si nimeni nu le zice nimic, nu? :confused:
Mai nou, s-a modificat legislatia aplicabila functionarilor publici, in sensul ca pot obtine venituri si din alte surse decat cele didactice, cu conditia ca activitatea desfasurata "in particular" sa nu se interfereze cu atributiile functiei publice. Asa ca daca nu cumva primaria dvs. are vreun litigiu sau cine mai stie ce problema cu acel ONG, puteti colabora cu ei chiar daca ati fi functionar public. Pentru personalul contractual, raspunsul este intotdeauna DA.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public-incompatibilitati Mada27 Mada27 Buna ziua..am o intrebare. fiind functionar public intr-o primarie ( cu atributii in asistenta sociala) pot incheia o conventie civila cu o companie de ... (vezi toată discuția)
Cum poate un functionar public sa aiba mai multe joburi? egv egv sunt functionar public cu atributii de contabil la o autoritate locala , in ce conditii legale pot tine evidenta contabil la un PFA ? (vezi toată discuția)
Incompatibilitate functionar public. Mada27 Mada27 Buna ziua. Sunt functionar public la o primarie de comuna de aproape 3 ani.In noiembrie 2014, mi a fost deschis un CIM pe o perioada de 6 luni ca si ... (vezi toată discuția)