avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Persoana fizica vinde pe un site produse digitale.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Persoana fizica vinde pe un site produse digitale.

Buna ziua! Ca si persoana fizica ce vinde pe un site (etsy.com) produse digitale (designuri de produse), deci nimic fizic, ar trebui sa platesc ceva taxe la stat? Mentionez ca locuiesc in Romania si platesc taxele siteului care nu este unul romanesc (VAT: processing fee, VAT: renew sold, VAT: transaction, etc). Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 6 Noiembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Amaliaenescu , utilizator 10:03, 31 Octombrie 2022
Buna ziua, ma ajuta cineva cu un raspuns? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. va rog mult sa mă ajutați cu niste răspunsuri daca ... Creepycat Creepycat Buna ziua. Va rog mult sa mă ajutați cu niste răspunsuri daca aveți timp. Am de câțiva ani o firma înființată cu ajutorul unui cabinet de avocatura. ... (vezi toată discuția)
Înființare srl pentru prestarea de servicii și activități de e-commerce dascalu.florin dascalu.florin Bună ziua. Doresc să îmi înființez un SRL din 2 motive: pentru a putea presta servicii de design grafic și pentru a putea vinde produse digitale (pe ... (vezi toată discuția)
Intrebare magazin on-line him19 him19 Buna ziua, Locuiesc într-o tara straina de ceva timp si am observat ca preturile unor articole sunt mai mici in România, decat in tara in care locuiesc. Ma ... (vezi toată discuția)