avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Am absolvit facultatea de-Pedagogie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Am absolvit facultatea de-Pedagogie muzicală, Ciclul ...

Bună ziua.
Am absolvit facultatea de-Pedagogie muzicală, Ciclul 1 și doresc să ocup un post did.aux în învățământ cu studii superioare de asistent social. Urmez în prezent Școala postliceală în domeniul Sănătate și asistență pedagogică , calificarea Asistent medical balneofiziokinetoterapie si recuperare. Prin urmare, dacă iau postul,
Se poate face CIM pe perioada determinată, păstrându-se postul cu studii superioare, până la finalizarea școlii postliceale? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 19:04, 11 Octombrie 2022
Continuați discuția aici, pe acest topic, nu deschideți topic nou pentru continuarea discuției. Moderatorii le vor șterge.

Dați clic pe RĂSPUNDE și scrieți ce doriți în continuarea topicului.
Ultima modificare: Marți, 11 Octombrie 2022
Dapix, utilizator
În opinia mea, n-are nici o legatură specializarea în studii de pedagogie muzicală, cu specializare in asistență socială.

Este facultate cu profilul de asistență socială.
Dacă n-ai facultate, ești necalificat, și nu am auzit să se angajeze asistenți sociali necalificați, fiind un sector sensibil, cu cazuri sociale diverse.

Nu știu să se angajeze asistenți sociali cu studii medii, sau cu facultați care au ca specializare alte profiluri decât asistența socială.
Ultima modificare: Marți, 11 Octombrie 2022
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sistemul bologna flory01 flory01 Am absolvit Colegiul Univ. cu durata de 3 ani, apoi am absolvit Facult de Manag si ing econ, cu durata de 4 ani, prin continuare de studii. In aceste conditii ... (vezi toată discuția)
Incadrare pe post cocaomis cocaomis buna ziua, sunt educatoare, nu am liceul pedagogic, ci liceul sanitar, dar am absolvit scoala postliceala pedagogica si facultatea de psiho-pedagogie . sunt ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii Oana1971 Oana1971 Buna ziua Sunt asistent social principal de 23 de ani si 7 luni, am o diploma de absolvire de Scoala Postliceala Sanitara cu specializarea Medicina-sociala ... (vezi toată discuția)