avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... In cat timp este obligata politia sa raspunda la o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

In cat timp este obligata politia sa raspunda la o reclamatie ...

In cat timp este obligata politia sa raspunda la o reclamatie (plangere nepenala) care a fost depusa in scris si semnata. V-as ruga sa adaugati si legea in baza careia dati raspunsul.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:08, 11 Octombrie 2022
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
In 30 de zile de la inregistrarea sesizarii conform OG nr. 27/ 2002 privind petitiile.
Aveti alternativa de a deschide actiune in contencios administrativ conform Legii nr. 554/ 2004 daca nu primiti raspuns scris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,as dori sa stiu daca se poate da in judecata electrica ... gabriel123+ gabriel123+ buna ziua,as dori sa stiu daca se poate da in judecata ELECTRICA FURNIZARE pentru suprapret pe kw,amfacut nenumarate reclamatii prin web site ul lor,pe email ... (vezi toată discuția)
Buna seara. daca am trimis o petitie la o primarie , prin posta, ... sorinmicu77 sorinmicu77 Buna seara. Daca am trimis o petitie la o primarie , prin posta, am confirmarea de primire in cit timp trebuie sa mi se raspunda din punct de vedere legal la ... (vezi toată discuția)
Bransament gaze Ionut Grigore Ionut Grigore Buna seara, va rog sa-mi spuneti si mie unde ma pot adresa sau ce pot face in situatia in care eu am achitat integral nota de plata pentru bransament pe data ... (vezi toată discuția)