avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Sanctionare contraventionala ptr neacordare de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Sanctionare contraventionala ptr neacordare de prioritate si ...

Sanctionare contraventionala ptr neacordare de prioritate si accident ,este corect 9 puncte si 90 de zile fara permis ?.ptr ca legea zice ca se claseaza in clasa a 2 -a de contraventii ,deci intre 6-9 puncte si 60 zile suspendare permis.Dar mi-au dat 90 de zile.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:12, 13 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati citit o versiune mai veche a legii.
Articolul 102
(3) Constituie contravenție și se sancționează cu amenda prevăzută în clasa a IV-a de sancțiuni și cu aplicarea sancțiunii complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioada de 90 de zile săvârșirea de către conducătorul de autovehicul, tractor agricol sau forestier ori tramvai a următoarelor fapte:
...............................
g) nerespectarea regulilor privind prioritatea de trecere sau depășirea, dacă prin aceasta s-a produs un accident de circulație din care au rezultat numai avarierea unui vehicul sau alte pagube materiale;
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna !după neacordarea priorității mi s-a reținut permisul ... Ana_7maria Ana_7maria Buna !după neacordarea priorității mi s-a reținut permisul pe 90 de zile .azi am primit un document în care scrie că trebuie să mă prezint la serviciul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o nelamurire, veneam de la serviciu si s-a întâmplat ... neludeluna neludeluna Buna ziua.Am o nelamurire veneam de la servici si sa intinplat sa fiu implicat intrun accident fara victine doar cu paguba materiala.trebuia sa acord ... (vezi toată discuția)
Bună seara as fi interesat pentru următoarea problema dacă ... Georgel96 Georgel96 Bună seara as fi interesat pentru următoarea problema dacă se poate sa ma ajute cineva va rog frumos.in urma cu câteva zile am avut un accident intre sofer ... (vezi toată discuția)