avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot continua activitatea PFA in timpul concediului de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot continua activitatea PFA in timpul concediului de crestere ...

Pot continua activitatea PFA in timpul concediului de crestere copil, daca venitul anual este sub 6000 RON net?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:58, 16 Octombrie 2022
in aceste conditii , puteti contuna activitatea numai daca veniturile din PFA nu au intrat in calculul indemnizatiei.
Eu am si contract de munca, pe care il voi suspenda, pe langa activitatea PFA. La calculul indemnizatiei as vrea sa intre si veniturile PFA si cele din CIM, insa doar CIM va fi suspendat. In aceste conditii, pot continua activitatea PFA, dar totusi sa intre veniturile anterioare din PFA in indemnizatie? Multumesc mult!
Ultima modificare: Joi, 13 Octombrie 2022
Mirunabrt, utilizator
Cred ca nu,dar întrebați la AJPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri despre indemnizatia de crestere a copilului Cristina_M84 Cristina_M84 Buna ziua! Am nevoie de lamuriri cu temeiul legal, daca se poate. Am nascut in luna iulie, iar la jumatatea lunii septembrie, cand mi s-a terminat concediul ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si crestere copil pfa Sacharisa Sacharisa Pentru PFA: 1) Daca pentru cele 12 luni de calculare a concediului de maternitate, 6 luni am fost PFA si 6 luni nu am avut venit pana la nastere, mai ... (vezi toată discuția)
Dețin un cmd(cabinet medicina dentară).pe perioada ccc voi ... ana_maria_purecel@yahoo.com ana_maria_purecel@yahoo.com Dețin un CMD(cabinet medicina dentară).Pe perioada CCC voi primi indemnizația calculata in funcție de încasările pe acest CMD., Dacă pe perioada CCC ma ... (vezi toată discuția)