avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Buna ziua , m-ar interesa daca pe ASOCIATIE CLUB ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Buna ziua , m-ar interesa daca pe ASOCIATIE CLUB SPORTIV , se ...

Buna ziua , m-ar interesa daca pe ASOCIATIE CLUB SPORTIV , se pot obtine fonduri europene nerambursabile , daca ma poate ajuta cineva. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 02:19, 15 Noiembrie 2022
Intrebarea este mult prea generala. Fonduri UE sunt uneori disponibile si pentru autoritati publice, si pentru firme, si pentru ONG de diverse tipuri, conteaza ce tip de fonduri, pe ce program, in ce scop... nu exista nici o categorie de persoane juridice care din start prin forma ei juridica sa fie din start exclusa la modul general de al dreptul de a obtine eventual fonduri UE

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am infintat o asociatie sportiva non-profit cu personalitate juridica Sebastian Calin Sebastian Calin Buna ziua, Baiatul meu face tenis de performanta de cel putin 10 ani si ca atare, dat fiind costurile f mari la care sa ajuns, am infintat o asociatie ... (vezi toată discuția)
Infiintare ong Cristina-Maria Cara Cristina-Maria Cara Buna ziua! As vrea sa stiu mai multe informatii despre infiintarea unui ONG. Am citit ca sunt de mai multe tipuri: asociatie, fundatie, federatie, ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie sportiva eventual non profit nobrand nobrand Buna ziua, sunt interesat sa administerez o baza sportiva mica eventual mijlocie .Vreau sa stiu care forma juridica ar fi cea mai avantajoasa si corecta, ... (vezi toată discuția)