avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Închidere magazin Buna ziua , am un magazin cu un ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Închidere magazin Buna ziua , am un magazin cu un asociat cu ...

Închidere magazin
Buna ziua , am un magazin cu un asociat cu cota 50 fiecare . Asociatul meu vrea plece din firma și vrea jumătate din valoarea lui , adică marfa după raft , nu avem mijloace fixe .întrebarea mea este. Marfa se calculează la prețul după raft sau la valoare fara adaos comercial ? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Cum fac preturile si cum le pot vinde legal prin casa de marcat? tym_and tym_and buna ziua Imi fac un gewerbe ( PFA) si inchiriez un spatiu pentru ami face un magazin mixt, cumpar marfa de la selgros sau metro. Exemplu : Cumpar cu un ... (vezi toată discuția)
Firma neplatitare de tva MISKI MISKI Cum calculez pretul de vanzare(de raft) al unui produs daca firma este neplatitoare de tva? Daca se poate sa ma ajuta-ti va rog (vezi toată discuția)
Tva la factura sau la pretul intreg??? vasile15 vasile15 Cum se trece in NIR tva-ul?Eu sunt platitor de TVA si cumpar marfa fara tva...Eu in NIR cand il completez...pun tva-ul la 10 lei cat am dat pe produs sau pun ... (vezi toată discuția)