avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... La Craiova e o bataie de joc strigatoare la cer ! Cei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

La Craiova e o bataie de joc strigatoare la cer ! Cei care au ...

La Craiova e o bataie de joc strigatoare la cer ! Cei care au avut apartamente nationalizate , primesc mai multi bani decat cei care au avut o casa nationalizata ! La Craiova, conform grilei notariale din 2022, un apartament cu suprafata utila de 63,72 mp din zona A 3 a Craiovei construit inainte de 1977 valoreaza mai mult decat o casa cu suprafata utila de 128 mp din zona A 3 a Craiovei construita inainte de 1977. Conform grilei notariale din 2022 apartamentul valoreaza 252232,434 lei ( 63,72 mp x 4657 lei/ mp x 0,85 = 252232,434 lei ) iar casa valoreaza 147200 lei ( 128 mp x 2300 lei / mp x 0,5 = 147200 lei ). Consider ca grila notariala din 2022 are valori eronate, intrucat un apartament nu poate fi mai scump decat o casa. Cei care au avut o casa nationalizata vor primi mai putini bani decat cei care au avut un apartament nationalizat. ASTFEL CA DACA UN APARTAMENT SE VA IMPOZITA DUPA GRILA NOTARIALA, VALOAREA LUI ESTE MAI MARE DECAT VALOAREA UNEI CASE , CEEA CE ESTE O ABERATIE !

Alte discuții în legătură

Cum se va calcula impozitul la casa ? grila din 2022 cuprinde ... skoda2022 skoda2022 CUM SE VA CALCULA IMPOZITUL LA CASA ? Grila din 2022 cuprinde dupa parerea mea foarte multe greseli. Astfel un apartament din zona A 3 a Craiovei cu o ... (vezi toată discuția)
Probleme cu grila notariala pentru craiova ... skoda2022 skoda2022 PROBLEME CU GRILA NOTARIALA PENTRU CRAIOVA. Conform grilei notariale pentru Craiova, o casa cu suprafata utila de 128 mp, din zona A 3 , construita inainte de ... (vezi toată discuția)
Problema cu grila notariala craiova : eu nu inteleg cum la craiova ... HAMARSOLD700 HAMARSOLD700 PROBLEMA CU GRILA NOTARIALA CRAIOVA : eu nu inteleg cum la Craiova un apartament din zona A 3 construit inainte de 1977 este evaluat in grila notariala la ... (vezi toată discuția)