avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PROBLEMA CU GRILA NOTARIALA CRAIOVA : eu nu inteleg ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PROBLEMA CU GRILA NOTARIALA CRAIOVA : eu nu inteleg cum la Craiova ...

PROBLEMA CU GRILA NOTARIALA CRAIOVA : eu nu inteleg cum la Craiova un apartament din zona A 3 construit inainte de 1977 este evaluat in grila notariala la valoarea de 3958,45 lei / mp, iar o casa din zona A 3 a Craiovei construita inainte de 1977 este evaluata la 1150 lei / mp . Deci apartamentul e mai scump decat casa. CE PARERE AVETI ?
Părerea noastră e practic irelevanta neactivand in domeniu ,discutați cu un expert evaluator poate va lămurește..
Ultima modificare: Joi, 17 Noiembrie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Ba nu este deloc irelevanta. Cred ca si avocatii cunosc preturile .
E greu de spus,una este sa aproximam sa zicem o valoare care se solicita pe piața libera verificând anunțuri sau sa compariam grila notariala cu valoarea de impunere și valoarea ceruta pe piața și slta e sa înțelegi coeficienții avuți în vedere la stabilirea unui preț de către un expert.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La craiova e o bataie de joc strigatoare la cer ! cei care au ... skoda2022 skoda2022 La Craiova e o bataie de joc strigatoare la cer ! Cei care au avut apartamente nationalizate , primesc mai multi bani decat cei care au avut o casa ... (vezi toată discuția)
Cum se va calcula impozitul la casa ? grila din 2022 cuprinde ... skoda2022 skoda2022 CUM SE VA CALCULA IMPOZITUL LA CASA ? Grila din 2022 cuprinde dupa parerea mea foarte multe greseli. Astfel un apartament din zona A 3 a Craiovei cu o ... (vezi toată discuția)
Probleme cu grila notariala pentru craiova ... skoda2022 skoda2022 PROBLEME CU GRILA NOTARIALA PENTRU CRAIOVA. Conform grilei notariale pentru Craiova, o casa cu suprafata utila de 128 mp, din zona A 3 , construita inainte de ... (vezi toată discuția)